Jeg tror på…

at mange mennesker har et kæmpe uudnyttet potentiale, som de inderst inde godt kan mærke, men aldrig får det udlevet, selvom de fleste godt ved, hvad de skal gøre for at opnå det de drømmer om.
Hvorfor gør de det så ikke?

Jeg har i dag min virksomhed, fordi jeg tror på, at vi alle fortjener det bedste og jeg vil hjælpe folk, med at finde ind til deres inderste kerne og hjælpe dem med at finde kraften, til at gå efter deres ultimative drømme. Når krop, sind og ånd hænger sammen som en helhed er der ingen begrænsninger for, hvad vi kan opnå – alt er muligt.

Jeg bliver frustreret over, når jeg gang på gang høre mennesker fortælle om alt det de godt kunne tænke sig, men ikke kan opnå på grund af forskellige omstændigheder, som penge, tid, forhold, arbejde, børn eller bare fordi de ikke fortjener det… Jeg har mange hørt at mennesker giver systemet eller andre skylden for, at de ikke kan få deres drømmeuddannelse eller job. Jeg høre sætninger som: “jeg kan gøre det mindst lige så godt som hende der” når jeg så spørger hvorfor hun ikke gør det, så er svaret: “jeg har ikke haft muligheden eller det kan du jo nok se, med mit liv ville det aldrig kunne lade sig gøre, prøv at se hvor travlt jeg har”. Det er altid de andres skyld og det er så synd for mig…

Jeg vil gerne hjælpe mennesker med, at få troen tilbage, troen på, at de kan opnå alt hvad de drømmer om. Bevistheden om, at de har hvad der skal til og at de fortjener det allebedste i livet, men at de skal tage ansvar for deres liv, sætte sig i førersædet og gå 100% efter det de drømmer om. Jeg vil vække deres indre “kriger” og hjælpe dem med at få adgang til deres ultimative kraft, den kraft der giver følelsen af at alt er muligt – Jeg kan, Jeg vil og Jeg gør det nuuuuu…   Mennesker i fremtiden tager ansvar for deres eget liv, lytter til deres krop, følger deres hjerte og ser muligheder.

Min egen historie 

Jeg har været selvstændig siden 1994, hvor jeg startede med en alternativ klinik (massage og akupunktur). Ved siden af underviste jeg som chefinstruktør i den lokale Tai Chi forening GRATIS. Mit arbejde i klinikken var for pengenes skyld, mens undervisningen i foreningen, var fordi jeg brændte for det. Det stod på i knapt 7 år og i de 7 år tog undervisningen mere og mere til, da jeg efterhånden var blevet en efterspurgt instruktør rundt omkring i Europa.

I mit inderste var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg helst ville arbejde med, hvis jeg kunne vælge og jeg havde jo magten til at gøre det, men gjorde det ikke, for hvad nu hvis det gik galt, hvad nu hvis jeg fejlede, hvad ville folk tænke, det ville nok også være økonomisk uansvarligt – jeg havde jo en god klinik…

Det var tydeligt at jeg ikke fulgte mit hjerte, mit inderste ønske – men valgte den sikre vej, den fornuftige vej. Jeg havde det skidt – det gav mig en følelse af kun at leve halvt, at spilde mit liv, mine evner og mit fantastiske potentiale – Jeg følte at jeg havde så meget mere og når jeg underviste var jeg i mit es, der var intet bedre…

Mine nærmeste har helt sikkert kunne mærke, at jeg ikke var lykkelig, at der var noget der tyngede på mine skuldre, at jeg gjorde de ting jeg skulle, men at mit hjerte var et andet sted…

Det sværeste var at håndtere følelsen af at jeg havde meget mere at byde på, følelsen af at jeg levede et liv, som man forvendtede af mig, ikke det liv jeg ønskede… det var energidrænene, jeg følte mig tung og trist.

Jeg manglede selvfølgelig viden om at køre sådan en virksomhed og da ingen jeg kendte havde gjort det, skulle jeg ligesom opfinde den vej – jeg havde efterhånden en del undervisningserfaring, mere end de fleste, så det var jo bare at springe ud i det… inderst inde viste jeg godt, hvad jeg skulle gøre, men Jeg var en slave af tryghed og sikkerhed – hvad nu hvis?

Derfor gør jeg det…

Det gør jeg fordi jeg tror på at vi alle fortjener det bedste.
Måden jeg vil sørge for at gøre det, er ved at træne folk i at lytte til deres krop og følge deres hjerte.

Det gør jeg fordi jeg tror på, at kroppen fortæller os, hvad der er godt og dårligt for os.
Måden jeg vil sørge for at gøre det, er ved at hjælpe folk til, at have tillid til deres hjerte (mavefornemmelse).

Det gør jeg fordi jeg tror på at mange godt ved, hvad de skal gøre, men kan ikke kan finde styrken.
Måden jeg vil sørge for at gøre det, er ved at hjælpe folk til at finde ind til deres ultimative kraft, hvor de finder styrken.

Det gør jeg fordi jeg tror på at mange har opgivet og acceptere mindre end de fortjener.
Måden jeg vil sørge for at gøre det, er ved at genfinde troen på dem selv og den værdi de har.

Det gør jeg fordi jeg tror på at vi alle har den ultimative kraft i os og at vi bevist kan træne den, så alt er muligt.
Måden jeg vil sørge for at gøre det, er ved at udbyde undervisning, der fokuserer på helheden – krop, sind og ånd.

Jeg vil gøre en forskel

Jeg vil gerne hjælpe mennesker med at udnytte deres fuld potentiale. Jeg er overbevist om at mange mennesker går med en indre følelse af, at de har meget mere at byde på og at de drømmer om et mere udbytterigt liv. Flere af dem ved egentlig godt hvad de skal gøre, men gør det ikke og kan muligvis ikke forstå hvorfor de ikke gør det, de godt ved de skal gøre for at få det de gerne vil have. Flere er nået til den erkendelse at de alligevel ikke kan ændre noget, at det kan være lige meget og de accepterer middelmådigheden.

Jeg vil hjælpe mennesker med at finde ind til deres indre “kriger”, den indre kraft som giver adgang til en ubegrænset kraft til at opnå alt hvad de drømmer om. Når krop, sind og ånd er i balance og fungerer som en helhed og vi er til stede i nuet, er der ingen begrænsning for hvad vi kan opnå.

Alle kan få det liv de drømmer om, men det kræver, at vi tager ansvar for vores liv, finder hjælp hvor det er nødvendigt, sørge for at træne vores krop og sind målrettet i forhold til hvor vi vil hen. Når mennesker er i balance, lever det liv de drømmer om og udnytter deres fulde potentiale vil det påvirker verden og den vil blive et endnu bedre sted at leve.