FOREDRAG MED TORBEN RIF

Sådan GIVER DU SLIP på det der holder dig fastlåst i gamle vaner og Tager MAGTEN Tilbage

STÅ STÆRKT I DIG SELV

Giv Slip og Tag Magten Tilbage

Det behøver ikke at være så svært – Vidste du at der er 3 ting, som er afgørende for, hvorfor du er der hvor du er i dag både fysisk og mentalt, og det er de samme 3 ting, som vil afgøre hvor du er om 1, 5, 10 og 20 år.


Torben har selv været fanget i fortidens vaner og overbevisninger – da det gik op for ham, hvorfor at han var fastlåst i gamle vener og tankemønstre – dykkede han ned i det den taoistiske krigers verden og fandt løsningen til et liv, hvor han har genfundet styrken, til at stå stærkt i sig selv.


SÅDAN står stærkere i dig selv med få simple og effektive redskaber.


SÅDAN slipper du fri, ændre gamle vaner og holder fokus på det der er vigtigt for dig.

&

SÅDAN bliver du mere tydelig og står du stærkt i dig selv, uanset hvilket selskab du er i.

Et inspirerende og brugbart foredrag, der indeholder mange brugbare redskaber, på mange planer og for alle mennesker der ønsker at gøre en forskel i og for deres eget liv. Jeg er så inspireret at jeg overvejer at deltage i foredraget igen i vejle også!
Anne Lunding

Min oplevelse af foredraget var at det var dejligt med en engageret, højt motiveret og positiv foredragsholder med hjertet på rette sted. Jeg syntes at foredraget var motiverende og det med at gå vejen selv er inspirerende.
Annette von Magnus

KOMMENDE FOREDRAG:

Mere end 20.000 har oplevet foredraget. Her kan du læse om deres oplevelse.

Andres oplevelse

Mere end 20.000 har oplevet foredraget. Her kan du læse om deres oplevelse.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer