iMENTOR

Stå stærkere og mere autentisk, fordi DU som iMENTOR ikke kun underviser, men går foran og viser vejen.

FRA COACH TIL iMENTOR

Jeg er gennem flere år blevet opfordret, til at lave en uddannelse omkring det jeg gør, når jeg hjælper mennesker, med at give slip og tage magten tilbage – Den indre krigers vej. Det er nu en realitet og jeg glæder mig helt vildt, til at byde 12 personer velkommen på denne stærke uddannelse – Den indre krigers vej er unik og effektiv – Fundamentet er den indre krigers vej og her snakker vi den mentale del.

Det handler om at være mere autentisk som coach og tage skridtet til at blive iMENTOR, i’et står for Identitet og det er præcis det, som det handler om. En iMENTOR viser vejen, han/hun har gået og går vejen, han/hun kender udfordringer og har mærket dem på egen krop. En iMentor står stærkt fordi han/hun er ægte og autentisk.

HVAD DREJER DET SIG OM?

Det handler om at være mere autentisk som coach og tage skridtet til at blive iMENTOR, i’et står for Identitet og det er præcis det, som det handler om. En iMENTOR viser vejen, han/hun har gået og går vejen, han/hun kender udfordringer og har mærket dem på egen krop. En iMentor står stærkt fordi han/hun er ægte og autentisk.

PÅ UDDANNELSEN FRA COACH TIL iMENTOR

Vil du få et dybt indblik i, hvordan krigerens mindset fungerer, hvordan du selv kan implementere det uden, at du selv skal til at slås – vi tager det bedste og har fuld fokus på mentaltræning på højeste niveau.

18423021_1515572745182221_9030605899511213414_o

Du er måske coach eller også arbejder du med udvikling af mennesker og ønsker at hjælpe folk med at få succes og udleve deres drømme. Du har måske allerede noget uddannelse og erfaring med coaching, men savner en skarp og effektiv måde, til at hjælpe dine kunder med at give slip.

IMG_6273

Du er god til at hjælpe andre, men får ikke taget dig af dig selv – du kæmper med at implementere dine egne redskaber og er frustreret over det. Du kæmper med at have et naturligt kundeflow, du kæmper fra måned til måned, for at overleve med din forretning.

IMG_1810

Du føler dig måske lidt falsk, fordi du ikke selv kan implementere redskaberne i dit eget liv og leve, som den du inderst inde føler at du er. Som en ægte kriger, vil du gå vejen, du vil have styrken og være disciplineret omkring, det du ved du skal gøre – du venter ikke, men ser muligheder og finder løsninger.

BOOK din personlige samtale med Torben nu og få svar på dine personlige spørgsmål –
det er uforpligtende og selvfølgelig gratis.

HVAD GØR DENNE UDDANNELSE UNIK?

Det der gør denne uddannelse unik er, at vi hele tiden tager udgangspunkt i Tai Chi Mesterens (KRIGERENS) filosofi, strategi og mindset. Vejen til mesterniveau foregår ved, at følge mesteren og lære hvad han gør, ikke kun hvad han siger. Mesteren fungerer som en mentor og det er lige præcis det vi gør på denne uddannelse – Torben vil være din Mentor.

Vi vil helt sikkert have fokus på redskaberne, metoden, modellen, men en af de allervigtigste ting for mig det er, at du efteruddannelsen ikke kun er trænet, i at bruge redskaberne – du har selv implementeret dem og kan arbejde ud fra egne erfaringer.

Du kan læse/høre mellem linjerne og spotte hvad der i virkeligheden bliver sagt. Det er en meget praktisk uddannelse. Teori er godt, men jeg møder mange der godt ved, hvad de skal gøre, men gør det ikke… og det gælder også dem der er uddannet coach eller lignende.

Vores mål er, at du efter uddannelsen står stærkt, fordi du selv gør det, som du godt ved, at du skal gøre – du er målrettet, fokuseret og viser vejen. Folk følger dig og bliver tiltrukket af dig, fordi du ikke bare ved, hvad du skal gøre, men gør det – du lever det du underviser i.

HVORNÅR OG HVOR?

Datoer: 

Modul 1: d. 2 & 3. september 2023 – Fysisk iMentor Træning 
Modul 2: d. 13. september 2023 – Online iMentor Class 
Modul 3: d. 7 & 8. oktober 2023 – Fysisk iMentor Træning
Modul 4: d. 18. oktober 2023 – Online iMentor Class 
Modul 5: d. 18 & 19. november 2023 – Fysisk iMentor Træning
Modul 6: d. 13. december 2023 – Online iMentor Class 
Modul 7: d. 6 & 7. januar 2024 – Fysisk iMentor Træning
Modul 8: d. 17. januar 2024 – Online iMentor Class
Modul 9: d. 3 & 4. februar 2024 -Fysisk iMentor Træning
Modul 10: d. 14. februar 2024 – Online iMentor Class 

Fysisk iMentor Træning i Vejle – Tidspunkt: Kl. 10.00 til 17.00

Online iMentor Class – Onsdage – Tidspunkt: Kl. 9.00 til 12.00

UDDANNELSESLEDER: TORBEN RIF

Mentaltræner, forfatter (5 bøger), foredragsholder, iMentor og LetGo Master Coach. over 40 år med kampkunst, Tai Chi & Qigong Master, 3 dobbelt Europamester i 2000 & 2008. Er kendt for, at han går foran og viser vejen – han gør det, som han ved, at han skal gøre, for at få det liv han vil have.

Der vil også være gæsteundervisere, som selv er eksperter indenfor deres område.

BOOK din personlige samtale med Torben nu og få svar på dine personlige spørgsmål –
det er uforpligtende og selvfølgelig gratis.

Copyright © 2016 - TORBEN RIF. [indeed_popups id=1] Skabt af Genkendt®