Det bliver en god dag

Det bliver en god kamp

Krigeren tænker ikke på udfaldet af kampen, han frygter ikke døden, men er tilstede i nuet. Han lever for kampen – Han er kampen!

Før kampen forbereder han sig fysisk ved at øve sig ekstra på alle teknikkerne. Men det er også nødvendigt at forberede sig mentalt. Han ser, føler og vinder kampen, allerede inden den er begyndt.

Under kampen er krigeren ikke kun en del af begivenheden, han er selve kampen. Er til stede her og nu med alle sanser rettet mod modstanderen og tænker hverken på at vinde eller tabe.

 

Det bliver en god dag

Vi kan alle bruge krigerens livsfilosofi til at skabe det liv vi drømmer om. Vi har kraften til at skabe den succes, når vi bevidst forestiller os medgang i stedet for modstand og nederlag.

Hvad tænker du eller siger til dig selv, når vækkeuret ringer om morgenen? Åh nej … jeg gider ikke i dag! Eller noget andet negativt? Så er der en overhængende risiko for, at det virkelig bliver en dårlig dag. Prøv meget hellere at sige, det bliver en god dag! Sig det højt og med overbevisning i stemmen. DET BLIVER EN GOD DAG! Også selvom det føles underligt i starten. Tænk nu, hvis det virkede…

Du kender udtrykket, du bliver, hvad du spiser. Man kunne også sige, du skaber hvad du tænker. Dine tanker vækker de følelser, som motiverer de handlinger, der skaber din fremtid. Så, hvis dagens første tanke er, det bliver en god dag, så er der gode chancer for, at du med dine følelser og handlinger får skabt dig en rigtig dejlig dag.

Men lad være med at tænke på udfaldet af dagen. Vær helt til stede i alle dine handlinger og nyd hvert eneste sekund.

Forventninger

Idéen er at skabe en positiv kædereaktion af tanker, handlinger og resultater. Men selvom du starter morgenen med at sige, i dag bliver det en god dag, kan du selvfølgelig sagtens opleve, at du knækker dine snørebånd, får hovedpine hele dagen, eller at din kæreste slår op. Det er ikke sort magi, men loven om tiltrækningskraft – lige tiltrækker lige.

Når du giver en gave, forventer du så at få en igen? Når du siger, jeg elsker dig, forventer du så, at din kæreste siger det samme til dig? Hvis du bruger energi på at få din kæreste til at føle sig elsket og beundret, så får du helt sikkert igen med samme mønt før eller siden.

Giv fra hjertet. Hvis du kun giver for at få noget igen, kan det være lige meget.

Det, du sender ud, kommer dobbelt tilbage. Møder du verden med grådighed og begær, er det det eneste, du får igen. Dobbelt op.

Næste gang du siger, det bliver en god dag, så gør det, fordi du vil gøre alt for, at det bliver en god dag for dig selv og alle andre, der er blandet ind i dit liv.


Til dig der har besluttet at bruge visualiseringen mere aktivt, så har jeg lige et par opfølgende ord 😉

Sig altid sætningerne i nutid, som det allerede er sket, det du ønsker skal ske…

Tænk aldrig over hvad du ikke vil have, men TÆNK over hvad du vil have… jeg har, jeg er…

  • Jeg har en glad, sund og stærk krop.
  • Jeg har en sund og slank krop
  • Jeg er mentalt i balance.
  • Jeg har et sundt sind i en stærk og sund krop.
  • Jeg tjener kr. 400.000 om året.
  • Jeg har mange elever, eleverne finder mig let.
  • Jeg har mange kunder, kunderne opsøger mig.
  • Penge kommer til mig let og ofte.

Osv.

Når du så har gjort det er det vigtigt at du sætter følelser på. Forestil dig hvilken følelse du vil have når dit ønske er opfyldt, når du har fået det liv du drømmer om, mærk efter og hold fast i denne følelse.

Brug denne følelse hver gang du bruger din visualisering og skab følelsen i kroppen.

Hold fast i troen, jeg ved du har kraften til at skabe præcis det liv du drømmer om – du fortjener det.

SOLEN SKINNER ALTID, FORSKELLEN ER DIG!